Nieuws

Nieuwbouw Hazenburg 2


De woningen aan de Kotter worden in december 2017 opgeleverd.

20 december 2017 krijgen de bewoners de sleutel.

Hoogste punt nieuwbouw NOM woningen in Hazenburg 2


Maandag 4 september 2017 vierde WBV Arnemuiden het bereiken van het hoogste punt van de 8 nieuwbouw woningen aan de Kotter in de nieuwbouwwijk Hazenburg 2. Wethouder Chris Dekker plaatste, onder toezicht van de voorzitter van de WBV Arnemuiden, het laatste stukje bouwmuur in de top van een van de kopgevels. Daarmee was het hoogste punt bereikt. Wethouder Dekker was trots deze handeling te mogen verrichten bij de eerste NOM (Nul Op de Meter) sociale huurwoningen in de gemeente Middelburg. Gemeente Middelburg heeft met subsidie bijgedragen tot het realiseren van deze NOM  woningen.

 

                                               


Woningzoekenden kunnen op deze woningen reageren via de site zuidwestwonen.nl. Subsidiabele huurprijs is € 634,00.


Bewonersvergadering kozijnvervanging De Manstraat, Mansfeldstraat, Houwerstraat en Radermacherstraat

Dinsdagavond 29 augustus 2017 is er in de Arne een voorlichtingsavond gehouden om de bewoners te informeren over de aanstaande planmatige onderhoudswerkzaamheden. Op deze avond werden de plannen voor kozijnvervanging en energiemaatregelen gepresenteerd.

22 bewoners waren op deze avond aanwezig.

Degenen die deze avond niet aanwezig konden zijn (en andere belangstellenden), kunnen de presentatie via deze site inzien.

Klik hier voor de presentatie.


Samenwerkingsovereenkomst WBV Arnemuiden en bewonersorganisatie "de Hoogaars" getekend.

Corporaties zijn steeds meer verplicht verschillende zaken met hun huurders te bespreken. Dit is lastig als er geen huurdersorganisatie is en voor alles een huurdersoverleg gepland zou moeten worden. Vandaar dat reeds vorig jaar begonnen is met voorbereidingen te treffen tot het oprichten van een huurdersvertegenwoordiging voor huurders van WBV Arnemuiden. Dit is gelukt en woensdag 7 juni 2017 is de samenwerkingsovereenkomst tussen WBV Arnemuiden en de bewonersorganisatie "de Hoogaars" ondertekend. De bewonerorganisatie bestaat uit  Hester van Maanen en Astrid Steen. De bewonersorganisatie opereert als onderafdeling van de Huurders Vereniging Middelburg (HVM).

We roepen hierbij de huurders van WBV Arnemuiden op, zich aan te sluiten bij de bewonersorganisatie. Lidmaatschap is gratis, dit wordt betaald door WBV Arnemuiden.

Ondertekening door Astrid Steen, Louis van Mal en Hester van Maanen.


Klik hier voor het inzien van de samenwerkingsovereenkomst.


 

 


Ontwerp & realisatie: Nilsson